Extra geld bijverdienen !!!

Ipay

Ipay

U bevindt zich hier: Home > E-mails en Enquetes > Ipay

 

 

Wat is Ipay?

Ipay is een spectaculair spaarprogramma voor jong en oud. Lid worden is gratis. Iedereen kan geld verdienen zonder maar iets te hoeven kopen. Ipay is opgericht in 2007 en is een online spaarprogramma voor jong en oud. Ipay is een bedrijf dat internetconcepten exploiteert op het gebied van marketing, advertising en trading. Bedrijven adverteren bij Ipay en brengen hun producten en diensten onder jouw aandacht. Dit gebeurt bijvoorbeeld door middel van het ontvangen van e-mails of door het bezoeken van hun sites. Zonder verplicht te zijn om maar iets te kopen kun je geld verdienen door op e-mails die Ipay verstuurt te reageren of door te klikken op de site van de adverteerder. De adverteerders betalen Ipay en Ipay geeft een deel van deze vergoeding aan jou.

Helemaal gratis

Registratie bij Ipay is geheel gratis. Het kost niets om lid te worden en deel te nemen aan het Ipay-programma. Jij krijgt van ons informatie over producten en diensten en krijgt daarvoor een vergoeding. Zonder verplichtingen. Adverteerders betalen Ipay voor het versturen van e-mails en aanbiedingen. Ipay geeft een deel van deze vergoeding weer door aan haar leden. Deze weg is voor bedrijven interessant omdat ze veel geld besparen op drukwerk en mailings via de post. Voor jou is het interessant omdat jij informatie krijgt over diverse producten en diensten waarvoor je ook nog eens wordt beloond. En dat zonder maar iets te kopen.

Aanmeldbonus

Aanmeldbonus: € 1,25

Uitbetaling

Je moet een saldo van minimaal € 12,50 hebben gespaard voordat je dit op je bankrekening kunt laten overmaken of laten inwisselen voor cadeaus.Waar wacht je nog op? Meld je GRATIS aan en begin met sparen!

Jij kunt je HIER aanmelden!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------