Extra geld bijverdienen !!!

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening

 

 

Wat is Waardevolle Mening?

Waardevolle Mening is een dienst die u beloont voor deelname aan marktonderzoek. Wij bieden u de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de toekomst van verschillende industrieën en de ontwikkeling van nieuwe producten. Waardevolle Mening bestaat uit een selecte groep mensen met diverse specialisaties die ernaar streven de perceptie van hun bedrijfstak te verbeteren en de ontwikkeling van consumptiegoederen en diensten te bevorderen.

Waardevolle Mening is eigendom van Research Now, een toonaangevend specialist in 'online' veldwerk en panels. Ons doel voor dit panel is zeer praktisch. Met kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel hebben wij als doel een probleem-oplossende denktank te creëen, die kwalitatieve en behulpzame feedback kan leveren aan het bedrijfsleven.

Helemaal gratis

Wij bieden u een gratis lidmaatschap aan voor ons exclusieve panel.

Waardevolle Mening is een dienst die u beloont voor deelname aan marktonderzoek.

Wordt beloond met bedragen € 1,00 tot € 2,00 voor elk onderzoek dat u volledig afrond, en tot wel
€ 7,00 voor enquêtes rond gespecialiseerde doelgroepen

UitbetalingJe kan sparen voor een Nationale EntertainmentCard en voor een VVV Cadeaubon ter waarde van
€ 10,00.

Meer informatie over de Nationale EntertainmentCard is te vinden op:
Nationale EntertainmentCard!

Meer informatie over de VVV Cadeaubon is te vinden op: VVV Cadeaubon!Waar wacht je nog op? Meld je GRATIS aan en begin met sparen van cadeaubonnen!

Jij kunt je HIER aanmelden!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------